En iyi Oyunlar

Hiç ifade duydunuz mu, “mutfak evin kalbidir”? Unapologetic yiyecek bir züppe olarak, tamamen mutfak, toplumsal ve sosyal bir merkez olarak ev aşçılık önemini anlamak. Sonuçta, mutfaklar sadece yemek pişirmek için mevcut değil. Bu gün tüm çevresinde yaşayan için. Sadece olmadan yaşayamaz ki tartı, ancak farklı bir alan daha kesin bir ikametgah ruhunu temsil ediyor, diğer kullanacağınızı düşünüyorum. Bu oda, tabii ki, banyo. Ve eğer bir oyun yapıyorsanız, banyo, bilgisayar veya oyun konsolu ev oda senin için o kadar albeni olabilecek muhtemel.

Fotoğraf kredi: http://globalgeeknews.com/
Fotoğraf kredi: http://globalgeeknews.com/

Bu özel bölge tanımlayan dört duvar, herkes tarafından kutsal bilinen — ama nadiren de belirtildiği gibi bir durum söz konusu. Tuvalete yakın bir etki, gün boyunca birkaç dakika için, kendi düşünceleri ile tamamen yalnız olduğunuz yerde Gizlilik bir küredir. Bazıları için küçük geziler bu özel bölge için alınması zorunlu yolculuklar, ilkel bir arama getirisi olan başka bir şey daha vardır. Diğerleri için, bu kısacık trices bir nimettir, stresli bir gün boyunca neredeyse tedavi edicidir. Eğer yüce banyo ve tüm görkemiyle eski kamp, değer vermeyen şey öğrendim, burada sadece yanlış yaptığınızı söylemeye geldim. Ama bunun için benim sözüme etmeyin, birkaç istatistik uzmanları Tuvalet Zaman hop Waster İfade etmeye teşvik edebilir bazı veriler var.

Herkes bunu Yapıyor, Sen de Öyle yapmalısın
Mobil oyun TV izlemekten daha popüler olduğunu biliyor muydunuz? Aslında, her türlü mobil oyun konsolları, akıllı telefonlar ve tabletler el – televizyondan 98 dakika göre hayatımızı 117 dakika günlük ortalama sap tahmin ediliyor. Genel olarak, TV aile Beceri Oyunları birincil eğlence kaynağı olarak tahttan ve kolaylık ve mobil cihazların çok yönlülüğü ile değiştirilmiştir. Bu yeni dinamik, oturma odası artık ev eğlence başkenti unvanını elinde bulunduruyor, ve gerçekleşen duymak için sürpriz olabilir.


Temel bir 2013 anket yapılan Konuşma, Mobil, tahmini numaralı yere insanlar oyun mobil oyunlar aslında banyo ile %73 katılımcıların kabul etmek için kaliteli oyun zamanı porselen tahta. Bu sayı bile yüzde 62 ile ikinci sırada geldi hangi yatak odası, geride bıraktı. Bir sonraki çalışma Daily Mail tarafından İNGİLTERE'DE yürütülen analistler, insanların %45'i erkeklerin en büyük suçluları ile tuvalette mobil oyun bulundu. Ama onları kim suçlayabilir. Eğer Macera Oyunları gitmen gerekiyorsa, neden tadını çıkarmıyorsunuz?


Güvenli banyoda video oyunları oynamak şaşırtıcı bir şekilde ortak bir olay olduğunu söyleyebiliriz. Şimdi geldik kurulan eğlence olarak bir “gerçek bir fenomen,” biz hareket geliştirmek için kişisel tuvalet oturumu oluşturarak elverişli bir ortam, seçilmesi mükemmel oyunlar ve yaratıcı yollar bulmak için oynayın. Ve banyo yeni başlayanlar, korkma; küçük bir yardım, çalışkanlık bir çizgi ve açık bir zihinle, tuvalet zaman şu andan itibaren en iyi şekilde öğrenebilirsiniz.


Ev Kalbin olduğu yerdir
Dergi salaklar içindir. Oyuncular lavabo kaderi Oda Oyunları güvenmek daha uzun ömürlü daha İyi Evler ve Bahçeler ya da Reader's Digest. Arada tuvalet molası durumu canlandırmak edebiliriz, teknolojimiz var...ve belki de olgunlaşmamış bir avantaj da var. Su dolabının kaliteli bir tatil meşgul ya da diğer bir değişle, vücudun kendi atık yapar, ancak zaman israf koymak korumakla ilgilidir. Bedensel bir iş kolaylaştırma gibi: ancak bu kadar yapabilirsin. Bazen müzakerelerin zaman ayırın ve sen sadece olayı akışına bırak.


Eğer kendi evinizin konforunda olacak kadar şanslı iseniz, dışarı çıkın! Eğer gerekirse güzergah üzerinde bir zaman çizelgesi! Tuvalete dikkatlice planlanmış, titizlikle yürütülen bir gezi gibi bir şey yok. Ve burada nerede istersin odaklanabilir işin cesur bit – şeytan ayrıntılarda ya da bunu söylüyorlar, bu yüzden eğer gerçekten istiyorsan en iyi tuvalet oyun oturumu hayatını yapman gerekiyor biraz önleyici planlama.

Category: