Flyttebyrå Oslo

flyttebyrå oslo

Flytt.no flyttebyrå er lokalisert i Oslo – og flytter over hele Norge. Vi er ledende på kvalitet og samtidig pris, noe som gjenspeiles i kundenes erfaringer med vår flyttetjeneste. Som profesjonelt flyttebyrå vet vi at Flytting er en utfordring for de fleste. Med oss på laget gjør du det lettere: Hos oss kan du få alt fra spesial-pappesker til flytting, hjelp med å pakke for flyttingog selvfølgelig selve flyttetjenesten. flyttebyrå oslo Du kan spare både tid og penger med å benytte deg av våre profesjonelle tjenester som flyttebyrå!

På Flytt.no Vårt mål er ganske enkelt å gjøre flytte jevn fra start til slutt. Våre profesjonelle team vil gjennomføre flyttingen på en rask og delikat måte. Vi presenterer en omfattende flytting tjeneste, arbeider i alle aspekter av boliger og kommersielle beveger seg i Norge.

Flytt.no

(Flyttebyrå Oslo) har lang erfaring med renholdsarbeid. Vi utfører all slags renholdstjenester som daglig rengjøring, flyttevask, kontor renhold , tepperens, dødsbo rydding, søppelkjøring, vindusvask og tak rengjøring. Flytt.no (Flyttebyrå Oslo) har 100% kvalitetsgaranti.

Lagring

Flytt.no (Flyttebyrå Oslo) tilbyr nye og sikre lagerenheter til faste lave priser. Vi kan tilby deg en enkel og rimelig løsning enten om du trenger midlertidig oppbevaring, eller et lagerrom på permanent basis.

Kontakt oss på tlf: 22 16 22 16/ 40 14 40 28.

Rydding

Vi fjerner søppelet ditt! Oslo Soppel Service er et firma som hjelper deg med rydding og kasting av all type søppel. Vi kommer hjem på døren din og henter alt du måtte ønske å kaste. For oss er det utrolig viktig at kunden er fornøyd med jobben vi gjør, og at kunden kan anbefale oss videre til venner og bekjente. Hos oss er det kundens behov og ønsker som er i fokus, og vi har som mål å gi deg best mulig service. Vi er kjent med at fornøyde kunder er den beste markedsføringen!

Kontakt oss på 22 16 22 16 eller 40 14 40 28 for mer informasjon!

Kontakt oss

Blakkens vei 37, 1281 Oslo, Norway

2216 2216

40 14 40 28

admin@flytt.no

www.flytt.no

Besøk for klikk her: http://www.flytt.no/flyttebyra-oslo/

 

Category: